SEO Consultant Steven schrijft

Google Glass voor brildragers

Face it: veel nerds hebben een bril. En om dan zo’n mooie (en helaas ook prijzige) gadget als Google Glass te moeten missen, simpelweg vanwege het feit dat je al een bril draagt is natuurlijk een doodzonde. Daarom heeft Google een versie van Google Glass ontwikkeld die op je bestaande bril gemonteerd kan worden.

Deze ontdekking werd afgelopen week tijdens Google I/O gedaan. Zo ziet de Google Glass extensie voor een normale bril eruit:

Google Glass extensie voor normale bril – © Engadget.com

Over deze Google Glass extensie voor jouw normale bril

Volgens Google draait deze extensie op dezelfde software als de normale Google Glass. Deze extensie zal alleen iets andere hardware gebruiken. Ook deze extensie van de Google Glass bril zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2014 uitkomen.

Wat skeptici zeggen over de Google Glass bril

Naast alle Google Glass enthousiastelingen zijn er ook zat skeptici. Hieronder een kort overzicht van veelgehoorde kritiek:

Allemaal interessante stellingen. Duidelijk is dat de technologie dermate vooruitstrevend is dat mensen het lastig vinden om hier klakkeloos in mee te gaan.
Ik denk dat met name punt 2, 3 en 4 erg belangrijke punten zijn waardoor de adoptie van Google Glass niet zo snel zal gaan.

De tijd zal het leren 🙂

Meer informatie