Bijna een jaar geleden schreef ik nog ‘It has certainly been a while‘, later gevolgd door ‘Zijn jouw schoenen ook biologisch afbreekbaar‘ en ‘Hoe voorkom je het Information Overload Syndroom?‘ En met name bij dat laatste artikel zullen jullie wel denken: “Nou, dat is je lekker gelukt…dat Information Overload syndroom voorkomen….”. Om eerlijk te zijn is het me wel aardig gelukt. Wat me niet gelukt is regelmatig bloggen. Dat vind ik jammer, maar daar heb ik, naar mijn mening, goede redenen voor.

Er is namelijk een boel gebeurd het afgelopen jaar, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Het gaat goed met dotBlue; we hebben een mooie groei doorgemaakt in opdrachten, klanten en medewerkers. Dit alles heeft er ook toegeleid dat we de Houtmarkt 21 te Haarlem hebben ingewisseld voor de Eerste Emmastraat 18. Een dikke upgrade, als je het mij vraagt 🙂

Zelf heb ik het oh-zo-gezellige IJmuiden verruild voor het mooie Haarlem waar ik me met een huishouden van 4 niet hoef te vervellen. Ik woon namelijk samen met mijn vriendin en twee kittens.

Wat kun je van mij verwachten in 2012?

Wat meer blogs en artikelen. Die zullen niet alleen hier verschijnen, maar ook op andere plaatsen. Ik zal schrijven over SEO, maar ook over de gave visual web analytics tool: Mouseflow.

Tot zo ver de update, stay tuned people. I will come back!

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

required