Overstap Steven van Vessum

Vrienden, familie, kennissen en LinkedIn groupies wisten het al; begin van de maand ben ik bij Search Factory begonnen als SEO consultant. Na een jaar bij Boer & Croon NeXtrategy te hebben gezeten heb ik ervoor gekozen om weg te gaan. Ik heb het prestigeuze consultancybureau met de grote naam ingeruild voor een kleiner, jonger, hipper bedrijf, in een andere branch, in een ander deel van Amsterdam.

De overstap

Had je het niet naar je zin dan bij Boer & Croon?” was de veel gestelde vraag. Ik had het zeker naar mijn zin. Ik vind Boer & Croon nog steeds een ongelooflijk mooi bedrijf met veel potentie, veel leuke mensen en een goede ambiance. Alleen realiseerde ik me enkele maanden geleden dat ik toch eigenlijk veel liever met Web (2.o), Online Marketing en in het bijzonder SEO bezig zou willen zijn. Waar Boer & Croon NeXtrategy bredere ICT dienstverlening aanbiedt focust Search Factory zich op zoekmachine marketing. Via Vincent van Scherpenseel kwam ik uit bij Search Factory, van het een kwam het ander en nu werk ik er al een week. Een week die mij goed is bevallen. Hoewel Search Factory nog een relatief jonge speler in de SEO branche is doet zij zeker niet onder voor de grotere partijen. Search Factory gaat goed, ook in deze tijden….Search Factory gaat mooie dingen (blijven) doen!

Wat doet Search Factory dan eigenlijk?

Search Factory doet zoekmachinemarketing (SEM) op basis van Performance wat inhoudt dat als de campagnes van klanten van Search Factory goed lopen dan krijgt Search Factory daar een beloning voor.
Zoekmachinemarketing is in wezen op te splitsen in Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Zoekmachine adverteren (SEA).

One thought on “Van Boer & Croon Nextrategy naar Search Factory

  1. Pingback: Steven van Vessum

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

required